Coaching in Zeeuws- Vlaanderen

Heb je last van negatieve gedachten? Of weet je niet wat je aan moet met je emoties? De Meidoorn praktijk voor Bewustzijn is jouw Coach voor problemen op mentaal- emotioneel vlak. Specialist in: stress, individuele relatietherapie, onzekerheid en rouwverwerking.  

Voor wie

Coaching bij de Meidoorn is voor iedereen die ongelukkig of onzeker is door bepaalde thema’s in zijn leven. Die thema’s zijn soms duidelijk zichtbaar zoals werkstress, relatieproblemen of rouw. Maar soms zijn ze minder opvallend, zoals onzekerheid over je uiterlijk, piekeren of zorgen voor je toekomst. Coaching bij de Meidoorn helpt je dergelijke klachten verwerken. Niks is te groot of te klein om aan te pakken, zolang jij de wens hebt om met meer plezier door het leven te gaan.  

Gratis intakegesprek

Een coachingstraject bij de Meidoorn start met een gratis intakegesprek. We maken kennis, we kijken samen hoe ik jou kan helpen en ik vertel je over mijn werkwijze. Daarna beslis jij of je verder wilt. De lengte van het coachingstraject is afhankelijk van jouw klachten of hulpvraag. Soms heb je aan een paar sessies genoeg, soms is langduriger begeleiding nodig. Gemiddeld is een traject 5 sessies. 

Coachingstraject

Hoe jij jouw leven ervaart wordt grotendeels bepaald door je eigen reacties. Namelijk je gedrag, gedachten en emoties. Zij zijn de filter waarmee je naar een probleem of situatie kijkt. Duurzame verandering in je leven begint daarom eerst met het werken aan jezelf. Dat is de focus van Coaching bij de Meidoorn. 

In de coachingssessies werken we aan bewustwording rond jouw klacht. Tussen de sessies werk je zelf met wat je geleerd hebt. Vanuit wat je leert in de coaching sessies zal je zien dat de oplossing voor je problemen vanzelf helder wordt. 

  • Je verwerkt de oorzaken van je klachten. 
  • Je leert over de oorsprong en aard van jouw klachten. 
  • Je ontwikkelt een betere omgang met jouw emoties, gedachten en gedrag. 
  • Je leert verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen geluk. 

Wandel je graag? Bij keuzes en levensvragen ga ik ook graag met je naar buiten voor Natuurcoaching en gebruiken we de natuur om je helderheid te geven op je pad. Ik ga er vanuit dat de antwoorden op jouw vragen al in jou aanwezig zijn. In de coaching gaan we naar die antwoorden op zoek. 
Indien gewenst kan een Reikibehandeling ook onderdeel zijn van een individueel coaching traject. 

Specifieke klachten

Hieronder vind je een aantal van de klachten waar coaching bij praktijk de Meidoorn je mee kan helpen. Heb je vage klachten en weet je niet waar je moet zijn? In een gratis intakegesprek kijken we samen wat je nodig hebt.

 Onzekerheid
 Depressie
 Levenskeuzes
 Boosheid
 Relatieproblemen
 Negatief zelfbeeld
 Laag energieniveau
 Rouwverwerking 
 Ongezonde gewoontes
 Stress
 Overspannenheid
 Burnout
 Piekeren
 Angsten

Gratis intakegesprek inplannen?

Wil je een gratis intakegesprek inplannen of heb je vragen over coaching bij praktijk de Meidoorn? Neem dan vooral contact op.

Afspraak maken

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@vertrouwjekracht.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Naam

Emailadres

Telefoonnummer

Bericht

Aanmelden Nieuwsbrief

loading